Atelier

? (un film de Andreea Cristea)

Aporia (un film de Vlad Andrei Constantin)

Beton (un film de Livia Maria Sîrbu)

București realist (un film de Alberto Mitu)

Bucureștiul meu încă respiră (un film de Dalaesia-Ariadna Cozorici)

Caleidoscop de București (un film de Oana-Roxana Dicilea)

Ecourile cetății (un film de Bogdan Vidrașcu)

Fast-paced Bucharest soul (un film de Matei Ioan Sîrbu)

Florarul de la Unirii (un film de Antonio Ion)

Iluzii (un film de Andra-Elena Condurache)

Împr(eu)nă (un film de Anca Elena Radu)

În mers (un film realizat de Silvia-Ioana Niculae)

Nord și Băneasă: amprenta omului (film realizat de Andreea Victoria Preda)

Rutina bucureșteană (un film de Andrei Iulian Seceleanu)

Trăiască Republica! (un film de Andrei Roșoiu)

Despre traineri

Iulia Rugină este un regizor de film cu o filmografie care cuprinde 12 scurt metraje şi 3 lung metraje realizate în 10 ani de activitate. Printre filmele semnate de ea se numără Breaking News, Love Building, Să Mori de Dragoste Rănită, Captivi de Crăciun, Vineri în jur de 11. Filmele sale au fost prezentate în peste 100 de evenimente legate de film din 50 de ţări. Primul său film de lung metraj - Love Building -  s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme în 2013, iar cel mai recent film al său - Breaking News -  a primit Menţiunea Specială a Juriului la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. Pe lângă activitatea sa în regie, Iulia e doctorand în film, predă scenaristică la UNATC şi, până în prezent, s-a implicat activ în peste 30 de proiecte culturale.

Tudor Lucaciu este DoP-ul preferat al lui Radu Muntean, colaborând cu acesta la numeroase producții: Hîrtia va fi albastră (2006), Boogie (2008) şi Marţi, după Crăciun (2010) și Un etaj mai jos (2015). Citându-l pe Godard, spunea într-un interviu că „Nu e important cu ce filmezi, e important ce filmezi. Godard spunea că degeaba ai imagini clare dacă ai idei confuze. Şi cred cu tărie asta”.

Roxana Szel este lector Univ. Dr. La U.N.A.T.C “I.L.Caragiale”,  departamentul  Multimedia iar filmografia ei include titluri precum Câini, debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Mirică, distins cu Premiul FIPRESCI la Festivalul de Film de la Cannes, secțiunea Un certain regard, Comoara (2015) , Poliţist, adjectiv (2009), A fost sau n-a fost? (2006), acestea trei din urmă fiind regizate de Corneliu Porumboiu.  A realizat recent montajul documentarului de lungmetraj, Eu sunt Hercule, al regizorului Marius Iacob.

Vlad Petri este fotograf și realizator de filme. A lucrat ca freelancer în cadrul unor proiecte de documentare în ţări precum: Afganistan, Siria, Iordania, Tajikistan, Uzbekistan, Armenia şi Albania. Începând cu 2008 a participat ca trainer la diverse ateliere de film și fotografie, desfășurate în București și în alte locuri din țară (atelierele Photon, Ideo Ideis, Focus Atelier). În 2012 a documentat protestele anti-guvern din Piaţa Universităţii și în 2013 pe cele împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, iar în 2014 a realizat primul lung metraj documentar București, unde ești?, despre protestele din 2012, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de la Rotterdam și a câștigat premiul Gopo pentru debut.

Mișu Ionescu este unul dintre cei mai activi tineri directori de imagine ai momentului. Colaborează cu noua generație de regizori de film autohtoni precum Matei Lucaci-Grunberg, Hadrian Gavriluțiu, Patrick Brăila. Printre filmele semnate de el se află Pieptiș/ Abreast; Fragile, Handle With Care; Goana sau Oase pentru Otto – câștigor al Premiului Tânără Speranță la Premiile Gopo 2017. Mișu este pasionat deopotrivă de imaginea de film și fotografie, fiind activ în sfera training-ului și educației non-formale.